Despre noi

FII DIFERIT! SI FII TU INSUTI!

Americantees.EU

Pasiunea nostra inseamna bucuria și dorinta de a furniza branduri de tricouri si accesorii importate din SUA si UK, care au un stil autentic, unic și de primă calitate în materie de design si efecte speciale aplicate tesaturilor.

Gama de produse:

  1. Produse military si tactice cu licente oficiale: NYPD, US Army, US Navy, US Air Foce. Import USA. Made in Vietnam, China, India.
  2. Produse cu tematica MMA si ROCK, Import USA. Brand-uri Affliction, Xtreme Couture, Konflic. Made in USA, Mexic.
  3. Produse cu tematica si destinate BIKER-irilor, si fetelor BIKER-itze. Tricouri, hanorace. Brand SPIRAL DIREC, Import UK. Accesorii gen bandane moto, sepci, bratari, caculite, patch-uri, Import USA. Made in China.

Va respectam si dorim sa aveti o experienta cat mai placuta alaturi de noi. Din acest motiv, daca doriti sa inlocuiti produsul sau sa schimbati marimea, orice retur sau schimb de marime este gratuit pentru dvs. Costurile de transport vor fi achitate de catre noi in totalitate.

Datele firmei:

REXFORD COMMUNICATION

J22/152/2018

RO38743800

Showroom, punct de lucru si centru de expediere: Strada Lantului 3B. Sector 5, zona Marriott, in spate la fosta posta Puisor.

Produsele nu se pot cumpara din showroom, produsele se pot achizitiona doar online. Daca doriti sa vedeti produsele noastre in showroom, cu placere va asteptam pe baza unei programari la telefon 0740 435 134.

Telefon: +40 740 435 134

Cost de transport 16 lei, oriunde in tara, livram prin GLS, Fan Courier, Urgent Cargus.

Cumpara confortabil. No stres!

Compania REXFORD COMMUNICATION importa exclusiv din USA, produsele comercializate pe site-ul www.americantees.eu.