Politica de retur

La fel de usor cum este de cumparat, din respect pentru dvs., la fel de usor e si de returnat!

Cumpara confortabil. Orice produs se poate schimba sau returna fara nici un cost din partea dvs. Eventualul retur va fi achitat de catre noi. Contactati-ne la M: 0740 435 134 si noi preluam comanda de retur, trimitem curierul la dvs., si imediat ce produsul este din nou la noi in gestiune va returnam banii in contul bancar specificat de dvs.

Tot procesul dureaza doar 24-48H.

CUM SE FACE SCHIMBUL SAU RETURNAREA PRODUSELOR?

CONDIȚIILE DE RETURNARE SAU SCHIMB:

1. Produsul trebuie returnat în termen de 6 luni de la data livrării. Legea prevede 14 zile calendaristice, dar noi am extins la 6 luni pentru o relaxare maxima.
2. Produsul nu a fost purtat și poate fi vândut din nou.
3. Produsul este în ambalaj original fără semne de deteriorare.
4. Produsul nu a fost deteriorat nici într-un fel. Cheltuieile de retur sunt suportate de catre noi, www.americantees.eu.

 

PAȘII RECOMANDAȚI PENTRU A RETURNA SAU SCHIMBA UN PRODUS:

1. Contactati-ne telefonic M: 0740 435 134 sau pe WhatsApp: 0740 435 134 sau pe e-mail: contact@americantees.eu. Dacă alegeți rambursarea banilor, indicați un cod IBAN. Dacă preferați înlocuire cu un alt produs, va rugam să ne comunicati acest lucru la telefon sau ne puteti trimite poze cu produsul/produsele pe care doriti sa le inlocuiti.

2. Puneți produsul nepurtat în cutia originală împreună cu copia facturii și toate sticherele / etichetele care au fost incluse în colet.

3. Sunati-ne cand este gata coletul de retur la numarul de telefon M: 0740 435 134 si noi ne vom ocupa sa chemam un curier la dvs. pentru a prelua coletul. Nu veti avea nimic de achitat. Cand produsul returnat va ajunge in gestiunea noastra din nou, imediat, va vom retuna contravaloarea comenzii dvs.

Showroom, Strada Lantului 3B. Sector 5, zona Marriott, in spate la fosta posta Puisor.