PLATĂ ȘI LIVRARE

Cost transport 18 Lei oriunde in tara. Termen de livrare 1-3 zile lucratoare. Daca produsele achizionate sunt cadouri, si este necesara o livrare mai rapida de 1-3 zile, va rog sa ne contactati telefonic si ne vom asigura sa ajunga in timp util comanda dvs. Mobil 0740 435 134.

OPȚIUNI DE PLATĂ

Va respectam si dorim sa aveti o experienta cat mai placuta alaturi de noi. Orice produs se poate schimba sau returna fara nici un cost din partea dvs.  Orice schimb sau retur de produs se solutioneaza in 24-48H. Pentru orice produs returnat, primiti banii inapoi in cont bancar in 24-48H.

PUTETI SOLICITA  LA NOTA DE LA FINALUL PLASARII COMENZII DVS.  LIVRARE CU VERIFICARE COLET. Cat mai simplu pentru dumneavoastra.

Raspundem oricand la telefon. Mobil 0740 435 134.

1) Plata ramburs
Puteți achita comanda în NUMERAR LA CURIER în momentul livrării coletului. Firmele de curierat sunt Fan Courier, GLS, Urgent Cargus.

Cost transport 18 Lei oriunde in tara. Termen de livrare 1-3 zile lucratoare. Daca produsele achizionate sunt cadouri, si este necesara o livrare mai rapida de 1-3 zile, va rog sa ne contactati telefonic si ne vom asigura sa ajunga in timp util comanda dvs. Mobil 0740 435 134.

2) Plata cu cardul
O altă optiune este, de asemenea, plata cu cardul, situație în care sunt necesare numărul cardului, data de expirare și codul CVV al cardului. Datele cu caracter personal ajung la noi prin gateway-ul securizat de plată NETOPIA  mobilPay, care nu ne afișează aceste informații.

3) Transfer bancar
Puteți achita comanda și prin transfer bancar.

Date firma: REXFORD COMMUNICATION; J22/152/2018; RO38743800

Showroom si punct de lucru: Bucuresti, Strada Lantului 3B. Sector 5, zona Marriott, in spate la fosta posta Puisor.

Produsele nu se pot cumpara din showroom, produsele se pot achizitiona doar online. Daca doriti sa vedeti produsele noastre in showroom, cu placere va asteptam pe baza unei programari la telefon 0740 435 134.

IBAN: RO87BTRLRONCRT0432203901
BIC/SWIFT: BTRLRO22
Simbol variabil: numărul comenzii Dvs.
Comanda dumneavoastră va fi expediată în aceeasi zi sau in următoarea zi lucrătoare după ce primim plata în cont.

LIVRARE

* În unele cazuri (de exemplu, lipsa codului poștal, un comentariu la comandă ce trebuie rezolvat, zile de odihnă, zile de întreținere a bazei de date, etc.), ne poate lua până la 3 zile să expediem comanda.

CONDIȚIILE DE RETURNARE SAU SCHIMB:

1. Produsul trebuie returnat în termen de 6 luni de la data livrării. Legea prevede 14 zile calendaristice, dar noi am extins la 6 luni pentru o relaxare maxima.
2. Produsul nu a fost purtat și poate fi vândut din nou.
3. Produsul este în ambalaj original fără semne de deteriorare.
4. Produsul nu a fost deteriorat nici într-un fel. Cheltuieile de retur sunt suportate de catre noi, www.americantees.eu.